Pozdravljene, drage moje.. 🌷
Moj dopust je mimo, vsaj en del, jutri spet brzim v službo (sveže negativna🤪). Če verjamete ali ne, se že prav veselim srečanja z vami. Veselim se pa še nečesa in to vam bom sedaj zaupala: mene in Tanjo poznate že večinoma vsi, saj sva že kar dolgo na ” sceni “. S prihajajočim tednom pa bo v našem salonu zavela nova sapica.
Naj vam predstavim Petro, našo novo pomoč. Petra je kozmetičarka s skoraj 10 letnimi izkušnjami; predvsem na področju nail designa, področju podaljševanja trepalnic, keratinskega liftinga trepalnic, kmalu pa tudi najnovejše in najnaravnejše in meni osebno najlepše metode trajne “zgostitve” obrvi in sicer t.i. powder brows, puder obrvi. A na to temo še pridemo.
Torej, naša Petra je delala tudi v Varaždinu, nekateri jo pa najbrž poznate iz Murskega Središča, kjer je opravljala svoj poklic do nedavnega. Veselim se sodelovanja z njo in predvsem tudi tega, da vam bom z njeno pomočjo lahko hitreje ponudila termine, kot tudi nove storitve, ki jih do sedaj nismo izvajali. Za “teaser” objavljam nekaj Petrinih mojstrovin. A niso top?? 😊🌷
Lep preostanek večera in kmalu nasvidenje!