No, tudi jaz sem z zanimanjem prebrala post o laserju in si mislila, da imam pa zdaj že res dovolj teh dlačic. Voskanje, depilacija, vsega. Zadnje leto in pol spet le britvice. 18.5. sem se odločila, da probam. Upala na najboljše. Nisem si najboljši čas izbrala, tega naj ne bi počeli poleti. Ampak! Po prvem tretmaju nimam skorajda nič dlačic. Dala bom konzervativno oceno in rekla, da mi je odpadlo 80 odstotkov dlačic. Po tistem se še nisem brila, ker ni potrebe. In če bo tak ostalo, bom presrečna. Jeseni bom šla še enkrat, vsekakor pa si bom porihtala še druge dele. Če bi to vedela, ne bi tak dolgo čakala. Več kot priporočam!!!!

Z vami bom delila svoje izkušnje…
Pri Simoni sem bila na laserju in kavitaciji.
Sama lahko iz prve roke povem, da oblikovanje telesa s kavitacijo resnično deluje, saj sem že po prvem tretmatju izgubila dobrih 2.9 cm, poleg tega pa je moja koža čvrsta in napeta. Ponavadi nisem verjela v takšne postopke, ampak sem si rekla, da moram poskusiti in se prepričati…
Prav tako sem bila navdušena nad laserjem, saj sem že po prvem posegu ostala brez 95% dlačic.
Poleg vsega je cenovno dostopno, pristop v salonu pa je izredno profesionalen in hkrati domač.
Navdušena sem in vsekakor priporočam!!!!

Dolgo sem se spogledovala s trajnim laserskim odstranjevanjem dlačic, vendar sem bila nekako skeptična in posledično misel na to kar naprej odlašala.

Simono poznam že vrsto let in vem, da je prava strokovnjakinja, zato ni bilo niti kančka dvoma, da bo stvar resnično izvedena pravilno in varno.

Sam postopek me je pozitivno presenetil, saj nisem čutila nobene bolečine, občasno le rahlo toploto in kar je najpomembnejše, že po prvem tretmaju sem izgubila večino dlačic.

Zelo priporočam vsem, ki imate težave z nadležnimi dlačicami.

Vrhunsko narejeni nohti! Lak mi nikoli ne popoka, kljub temu, da nikoli ne uporabljam rokavic, ne v gospodinjstvu, ne v službi. Kar pa je najboljše, nohti niso uničeni po odstranitvi laka, ker uporablja naravne izdelke. Mojstrica svojega poklica!! 

Najboljša! Ze 20 let ji skušam najti približno zamenjavo, ker sem se preselila na Obalo…ni ji para!!!!! Tako, da se se sedaj vozim v Lendavo na nego obraza. Profesionalna in temeljita.  

Odlična storitev, profesionalizem na nivoju, s pridihom osebne note. Sem dolgoletna stranka, ki je vedno zadovoljna z vsemi kozmetičnimi uslugami. Hvala Simona. Salon toplo priporočam tudi najzahtevnejšim osebam. 

K Simoni prihajam že vrsto let na manikuro, pedikuro, nego obraza in depilacijo in sem z njenim delom izjemno zadovoljna. Simona je pri svojem delu zelo natančna in strokovna. Vedno se maksimalno potrudi in upošteva želje strank. Zna pa tudi dobro svetovati in pomaga vedno izbrati najboljše odtenke in barve, ki pašejo k tonu in tipu kože. Njene masaže obraza so božanske, kozmetika, ki jo uporablja pa kvalitetna in prijetna za kožo. Simona je tudi izjemno srčna in prijetna oseba, tako da je lepotni obisk pri njej vedno obenem tudi sprostitev in nega za dušo. Njen odnos je korekten in pogovori sproščujoči. Lahko pohvalim tudi njen karakter, saj res nikoli ne ogovarja ali komentira drugih strank, pogovori z njo so vedno na nivoju in profesionalni. To mi veliko pomeni, zato jo z veseljem priporočam naprej.