Tudi v bivšem hotelu Lipa

Pozdravljeni, drage moje in moji…
Včasih je…tak dan, v našem novem salonu. Včasih si privoščimo kavico, čaj ali kozarček dobrega šampanjca. Takrat me velikokrat vprašate, kaj proslavljamo. Življenje, povem. Je povsem super razlog😊 Vglavnem, toliko o fotki.
Drugače vam pa sporočam, da nas najdete (spet 🙂 ) tudi v bivšem hotelu Lipa, v Thermal Resort hotelu. Torej, če vam je tja bližje ali se vam ne ljubi do našega novega salona na Glavni ulici 19, nas obiščite tam. Najdete nas na četrtem nadstropju, zaenkrat. Telefonske številke za naročanje ostajajo enake.
Veseli vas bomo 🥰💝🌷
Naš team

Drage stranke in tiste, ki to še boste

Drage moje stranke in tiste, ki še to boste 🙃
Eni že veste, drugi še ne. V glavnem, sporočam vam, da se z jutrišnjim dnem vidimo in negujemo na novi lokaciji, na Glavni ulici 19, v novem salonu.
Z veseljem vas pričakuje naš team 🙂
Lahko noč

Dopust je mimo

Pozdravljene, drage moje.. 🌷
Moj dopust je mimo, vsaj en del, jutri spet brzim v službo (sveže negativna🤪). Če verjamete ali ne, se že prav veselim srečanja z vami. Veselim se pa še nečesa in to vam bom sedaj zaupala: mene in Tanjo poznate že večinoma vsi, saj sva že kar dolgo na ” sceni “. S prihajajočim tednom pa bo v našem salonu zavela nova sapica.
Naj vam predstavim Petro, našo novo pomoč. Petra je kozmetičarka s skoraj 10 letnimi izkušnjami; predvsem na področju nail designa, področju podaljševanja trepalnic, keratinskega liftinga trepalnic, kmalu pa tudi najnovejše in najnaravnejše in meni osebno najlepše metode trajne “zgostitve” obrvi in sicer t.i. powder brows, puder obrvi. A na to temo še pridemo.
Torej, naša Petra je delala tudi v Varaždinu, nekateri jo pa najbrž poznate iz Murskega Središča, kjer je opravljala svoj poklic do nedavnega. Veselim se sodelovanja z njo in predvsem tudi tega, da vam bom z njeno pomočjo lahko hitreje ponudila termine, kot tudi nove storitve, ki jih do sedaj nismo izvajali. Za “teaser” objavljam nekaj Petrinih mojstrovin. A niso top?? 😊🌷
Lep preostanek večera in kmalu nasvidenje!

Drage moje zlate stranke..

Drage moje zlate stranke…
Zelo sem vesela vaših klicev, vprašanj, posvetovanj, obiskov. In rada bi vam ustregla čimprej, vam zagotovila termin, ki ga želite. Zato vas zelo lepo prosim, če imate termin in ne morete priti, SPOROČITE mi to. Četudi zadnji hip, nič ne de, vedno imam koga v rezervi, ki čaka in z veseljem “uleti”. Večina vas to naredi in hvaležna sem vam za to, saj ima danes res vsak mobi in to ne bi smel biti problem. Prosim, spoštujte naše delo in čas 😊🌷💗
Lep deževen dan vam želim

V pričakovanju

Dober večer, drage moje. ..
Od jutri vas spet z veseljem pričakujem, z vsemi storitvami, ki jih izvajam. Rada bi vas spomnila, da je mogoče še čas, da se znebite odvečnih dlačic, če vas motijo, vas ali vašega partnerja, preden nas preseneti poletje. Krasni rezultati so, ne bo vam žal 😊 Preberite sporočilo Diane:
Jaz samo še enkrat rabim priti na IPL + RF in končno lahko povem bay bay dlačice kot si že sama zapisala. Res deluje!!! Nikoli se še nisem tak veselila poletja 🙏🙏🙏HVALA TI🤗🤗 Lahko samo vsaki ženski svetujem, da naj reskira ne bo ji žal!!! Jaz nikoli nebi verjela, če sama nebi sprobala👍Dlačice izginejo, če so temne ali svetle, deluje😉Torej upam, da se lahko čimprej slišiva za termin🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀
Hvala za zaupanje Diani in hvala vsem mojim zlatim strankam. Veliko tako lepih sporočil dobim. Zaradi tega ima vse skupaj smisel in zaradi vas imam voljo ❤️🌷
Lep večer!

Zlom

Praznični dnevi so, zato bo moj današnji zapis malce manj v zvezi s konkretno mojim delom in tokrat več o mojem mnenju kar se tiče lepotnih posegov.

Read More