Nova metoda v anti-age negi, ki se izvaja brez igel, brez kirurškega posega. Je tretma, ki premika meje med kozmetiko in estetsko kirurgijo.
Vas moti utrujen videz? Se vam zdi, da imate več gubic, kot si jih zaslužite? 🙂 Imate podočnjake? Je koža brez sijaja? Ste izgubili kilograme in je vaša koža uvela, brez volumna? Razmišljate o posegih lepotnih kirurgov, a se vam to ne zdi prava izbira?
Predstavljam vam alternativo, lifting s KOLAGENSKIMI NITKAMI vrhunske kozmetike Ladermis.
Pri negi s kolagen nitkami se posamezne kolagenske nitke namestijo direktno na predel, kjer želimo omiliti gube. S pomočjo visokokoncentriranega seruma, ki vsebuje hialuronsko kislino ter delce 24 karatnega zlata tretiramo del obraza, vratu, dekolteja (po želji). Kolagen, ki s pomočjo seruma tvori gelno strukturo, se ta maksimalno resorbira v globje plasti kože, v dermis. Tam se nahajajo fibroblasti, celice ki pomagajo pri sintezi “novega” kolagenskega tkiva. Koža je pomlajena, osvežena.
Za koga je postopek primeren?
Tretma je varen, brez alergij in zavrnite. Je popolnoma neboleč.
Primeren je za vse tipe kož in starostnih skupin. Pri že obstoječih gubah se izvaja anti-age tretma, pri mlajši koži pa tretma, ki globinsko hidrira kožo in prepreči, zamakne znake staranja, ki se začnejo že po 25.letu.
Rezultati so vidni že po prvem tretmaju; od let in stanja kože pa je odvisno, koliko tretmajev je potrebnih, načeloma trije ali štirje v razmaku MAKSIMALNO 21 dni.
Vas zanima? Želite izvedeti še katere podrobnosti ali karkoli v zvezi s postopkom? Vprašajte, pišite mi ali obiščite v salonu, z veseljem vam bom odgovorila ali razložila vse, kar vas zanima.